Skip to Content

Artykuł: Referendum 25 marca

10 odpowiedzi [Ostatni wpis]
admin
Wpisy:
Punkty: 0

Poniższa dyskusja dotyczy: Referendum 25 marca.
Zapraszamy do komentowania

Gość (niezweryfikowany)

no to jeszcze tylko około miesiąc trzeba się przemęczyć i może gmina przestanie w końcu tracić 

Gość (niezweryfikowany)

zamieściliście zegar i teraz się pewnie szczypiory stresują jak wchodzą i im odlicza czas :) 

Gość (niezweryfikowany)

nie jestem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem rządzących dzisiaj ale wg mnie nie uda się przyciągnąć do urn 3/5 mieszkańców.

Gość (niezweryfikowany)

oj zdziwisz się 

Anatol (niezweryfikowany)

Przestałem już ćwiczyć. Mam dość nabijania się moich kumpli. Bez problemu stojąc na głowie odklaskam nogami każdy miesiąc obecnej władzy przy pomyślnym referendum. Mimo, ze obecna ekipa nie pomogła mi i robiła wszystko aby wynik przyszłego referendum był dla nie niepomyślny, to trzymam się swego i uważam , że nie przyniesie efektu w postaci jej odwołania.

Gość (niezweryfikowany)

Referendum  jest ważne w przypadku, gdy udział w nim wzięło nie mniej niż 3/5 liczby biorących udział w wyborze odwoływanego organu. Czyli wcale tak dużo nie trzeba.

Gość (niezweryfikowany)

IDZIEMY NA REFERENDUM,

I SKREŚLAMY JAK UZNAMY,

LECZ OBOWIĄZEK SPEŁNIAMY !!!

Gość (niezweryfikowany)

jestem za ,ale obawiam sie ,że wiele osób zostanie tego dnia w domu zamiast iść na referendum...

sama słyszałam ,jak mieszkańcy sie wypowiadają,że tak naprawde to nie wiedza jak zagłosowac: - "no bo kto przyjdzie na miejsce Cebuli ? "

takie pytania sobie zadają

Anonim (niezweryfikowany)

Przyjdzie pan Janusz Marciniak i będzie dobrym Burmistrzem, rozmowy są!!

Gość (niezweryfikowany)

DLACZEGO NA MIEŚCIE I WIOSKACH URZĄD NIE ROZWIESIŁ JESZCZE OBWIESZCZEŃ O OKRĘGACH WYBORCZYCH ?!!! CELOWO ?

NIEŁADNIE PANIE BURMISTRZU !

Dodaj nową odpowiedź

Zawartość pola nie będzie udostępniana publicznie.
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.
  • Adresy internetowe są automatycznie zamieniane w odnośniki, które można kliknąć.
  • Image links with 'rel="lightbox"' in the <a> tag will appear in a Lightbox when clicked on.
  • Możesz zacytować tekst umieszczając go pomiędzy tagami [quote] i [/quote]
  • E-Mail addresses are hidden with reCAPTCHA Mailhide.
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.

Więcej informacji na temat formatowania

CAPTCHA
Wypełnij pole żeby udowodnić, że nie jesteś botem.