Skip to Content

Artykuł: Skandalu ze stołówkami ciąg dalszy

18 odpowiedzi [Ostatni wpis]
admin
Wpisy:
Punkty: 0

Poniższa dyskusja dotyczy: Skandalu ze stołówkami ciąg dalszy.
Zapraszamy do komentowania

Gość (niezweryfikowany)

Za próbą likwidacji szkół - stoi garnek, za skandalem  z dożywianiem dzieci w szkołach - garnek. Pinokio, wywal tego nieudacznika bo przez niego masz same kłopoty. Referendum puka do drzwi - ludzie w Krośnie przejrzeli na oczy.

Gość (niezweryfikowany)

Za wymianę dyrektora SP3 odpowiada garnek. Czy nadal będzie Pan twierdził, iż ta Pani zasługuje na tytuł dyrektora i to jednej z najlepszych dotychczas szkół??? Warto było???

uczeń (niezweryfikowany)

Pinokio już coś zakumał, że postąpił żle stawiając tę "piosenkarkę" na takie stanowisko.Ale to i tak za póżno.Referendum coraz bliżej.

Gość (niezweryfikowany)

I pomyśleć, że ta baba miała aspiracje zostania Naczelnikiem Oświaty w Krośnie Odrzańskim

Gość (niezweryfikowany)

Oj tak oj tak niech wraca skąd przyszła.....aczkolwiek i tam szkoda dzieci.....

Gość (niezweryfikowany)

wszyscy tu wymienieni na dobra sprawe powinni podac sie do dymisji

Gość (niezweryfikowany)

wreszcie ktoś napisał prawdę na ten temat!

Gość (niezweryfikowany)

Ja bym do tej listy osób winnych zaistniałej sytuacji dorzucił jeszcze panią Naczelnik Oświadty - B. Groncik- która również w tej sprawie miała dużo do powiedzenia.

Gość (niezweryfikowany)

a co mówiła bo nigdzie nie słyszałem? 

Gość (niezweryfikowany)

a gdzie była przewodnicząca komisji edukacji podczas zebrania w szkole? 

co do pozostałych osób też myślę, że zastępca  i dyrektorka powinni zostać zdymisjonowani

Gość (niezweryfikowany)

Przestasńcie marzyć, bo jak długo wKrosnie będą rządzić pinokio i jego ekipa, tak długo nikt nie poniesie żadnej odpowiedzialności, a wszystko co pokazuje tv jest kłamstwem . Tylko nasza białoruska tv mówi prawdę. Żadna Śpiewaczka nie spadnie ze stołka, bo nauczyciele w SP3 też mają pietra, trzęsą się ze strachu i przyzwalają na takie traktowanie zarówno siebie jak i dzieci (no może z kilkoma wyjątkami). To młoda pedagog stała jak cerber pod drzwiami stołówki i segregowała dzieci, oczywiście zgodnie z zaleceniami śpiewaczki. A właścicielka kuchni dla kasy powie wszystko, co jej każą. Szkoda, że poprzednia dyrektorka ją zatrudniła, bodajże 3 lata temu i jeszcze ten etat dla niej wyprosiła u poprzedniego burmistrza. Ale była głupia.

Gość (niezweryfikowany)

Tu się z Tobą zgadzam, trzeba ich odsunąć od władzy żeby już nie mącili więcej. Jeśli teraz damy władzy nauczkę w referendum to ktokolwiek inny przyjdzie będzie się liczył z ludźmi. 

Gość (niezweryfikowany)

smutne to jest że nauczyciele i pracownicy szkoły boją się powiedzieć co myślą ze wzgledu na pracę......

uczeń (niezweryfikowany)

Gość wrote:

smutne to jest że nauczyciele i pracownicy szkoły boją się powiedzieć co myślą ze wzgledu na pracę......

Może to i racja, że się boją mówić, bo mają pracę w pewnym sensie zależną od tego KACYKA, ale napewno nie będą bali się oddać swój głos w nadchodzącym referendum, do czego usilnie namawiam.

Gość (niezweryfikowany)

wydaje mi się, że wszystkie zamieszania ze szkołami mogą przesądzić o wyniku referendum 

najpierw pinokio narobił sobie wrogów gdy chciał zlikwidować połowę szkół w gminie więc wioski pójdą zagłosować 

teraz zrobił dzieciom krzywdę ze stołówkami to mieszkańcy miasta też w sporej części pójdą zagłosować bo temat jest bardzo komentowany na mieście 

Gość (niezweryfikowany)

a ja mam takie pytanie, czy któraś z wymienionych tu osób miała odwagę odpowiedzieć publicznie na chociaż jedno z pytań? 

Gość (niezweryfikowany)

w Krakowie rodzice się nie dali i walczą 

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/miasto-wprowadza-zmiany-w-pr...

czy szczypiory napiszą, że tam też jest polityczna hucpa? 

Gość (niezweryfikowany)

dzieci na stołówkach i tak jedzą gorzej niż więźniowie zobaczcie

http://tvp.info/informacje/ludzie/dzieci-w-stolowkach-jedza-gorzej-niz-w...

Dodaj nową odpowiedź

Zawartość pola nie będzie udostępniana publicznie.
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.
  • Adresy internetowe są automatycznie zamieniane w odnośniki, które można kliknąć.
  • Image links with 'rel="lightbox"' in the <a> tag will appear in a Lightbox when clicked on.
  • Możesz zacytować tekst umieszczając go pomiędzy tagami [quote] i [/quote]
  • E-Mail addresses are hidden with reCAPTCHA Mailhide.
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.

Więcej informacji na temat formatowania

CAPTCHA
Wypełnij pole żeby udowodnić, że nie jesteś botem.