Skip to Content

cała prawda o żywieniu

18 odpowiedzi [Ostatni wpis]
Gość

w ramach walki z zakłamaniem medialnym w naszej gminie przedstawiamy reportaż stacji TVN gdzie sam autor używa określenia, że rodzice mają już dość zakłamania władzy i dyrektorki

zapraszamy do obejrzenia  pod adres
http://www.youtube.com/zamieszanie-ze-stolowkami

matka (niezweryfikowany)

Zwykle tu nie piszę tylko czytam ale tym razem dodam coś od siebie miałam nadzieję, że ktoś to da na internet żeby pokazać jak wyglądają rzeczywiste relacje władzy z rodzicami, poza tym pięknie tutaj widać jak się ma to co pokazuje krośnieńska telewizja do rzeczywistości. 

Gość (niezweryfikowany)

obejrzałem całe - mocne! polecam!

Gość (niezweryfikowany)

też widziałem całe

to powinno być puszczane zaraz po kablówce żeby ludzie zobaczyli w jakim matrixie żyjemy

Gość (niezweryfikowany)

ciekawe czy rada miejska wystosuje apel do telewizji tvn? 

Gość (niezweryfikowany)

To co pokazała TVN to drobiazg, Zakłamanie i hipokryzja Pani Ś jest niedoopisania. Zapytajcie nauczycieli w SP3, jak to wierny żołnierz cebulaków próbował podsunąć gotowy apel  lojalnościowy, żywcem ściągnięty z SP2 i żądać jego podpisu w szkole? Zapytajcie jak na głowie stawała by nie dopuścić do stworzenia i przekazania Radzie Miasta  zdania nauczycieli w SP3 na temat żywienia (ale się nie udało)? Zapytajcie na czym polega ujednolicenie posiłków w SP3 - 2 dni w tygodniu, czasami 3 udaje się stworzyć z nazwy jednakowe dania, a w pozostałe np, Pani G. gotuje placki ziemniaczane lub pierogi czy naleśniki, a Pan z Lubska zupę i wówczas według Pani Ś dzieci wybierają co chcą jeść. Na pytanie kto płaci za te dodatkowe porcje - odpowiedź brzmi  - Ja  Sama i Pani G. Ciekawe jak burmistrz im to zrekompensuje??? Od kiedy Pani G jest taka majętna, że stać ją na taką dziełalność charytatywną??? Takie bajki może wciskać dzieciom. Do dziś Pani Ś twierdzi, że w SP3 nic się złego nie działo i nie dzieje choć nawet Garnek przyznał na sesji, że było źle. W SP3 dzięki nowej jakości rządzenia nie ma już grona pedagogicznego - jest zbieranina strusi chowających głowę w piasek i pozwalających się obrażać. Mo już niedługo Referendum otworzy usta strusiom??? Aby tylko nie za póżno!!!

Gość (niezweryfikowany)

Obrzydliwe praktyki, obrzydliwa dyrektorka ( pod każdym względem)...

Gość (niezweryfikowany)

Ja jako rodzic jestem zbulwersowana postawą dyrekcji dot.wykupu posiłków przez osoby z zewnatrz.W czasie kiedy tak wiele jest zagożeń dla dzieci m.in. pedofilia, narkomania, dopalacze a na teren szkoły gdzie każdy może wejść sprzedać co się da,bo każdy przecież  może wykupić sobie posiłek i skonsumować  i nie tylko posiłek....Pani Dyrektor niech się pani obudzi, gdzie jest bezpieczeństwo naszych dzieci.Rodzice nie bądźcie obojętni wobec tak dbającej o bezpieczeństwo naszych dzieci Dyrektorki.

Gość (niezweryfikowany)

na filmie widać ilu rodziców przyszło na spotkanie i wy hipokryci mówicie, że nic się nie stało? 

Gość (niezweryfikowany)

Gość wrote:

w ramach walki z zakłamaniem medialnym w naszej gminie przedstawiamy reportaż stacji TVN gdzie sam autor używa określenia, że rodzice mają już dość zakłamania władzy i dyrektorki

zapraszamy do obejrzenia  pod adres
http://www.youtube.com/zamieszanie-ze-stolowkami

słowa garnka najlepsze:

jest wiele rzeczy, których nie można przewidzieć, nie zostało to przewidziane

Gość (niezweryfikowany)

Nie nie zostało to przewidziane, tylko to było działanie celowe. Wynajęto kuchnie po to, by gość z Lubska nie mógł wejść na nasz rynek tak jak w Osiecznicy i żywić wszystkich. Dzieci dla nich były najmniej ważne, ważny był ich interes i plan. Zresztą na sesji rady Garnek sam stwierdził, że wszystko to wina Pana, który śmiał podać poprzedni konkurs do prokuratury, bo gdyby nie on, to byłby znowu konkurs i takiej sytuacji by nie było ( czytaj Konkurs wygrałby ten co należy!!!!).

Gość (niezweryfikowany)

Popwieram wypowiedz .Tu wszyscy to jedna klika .

Gość (niezweryfikowany)

Zresztą jeśli wladza nie potrafi przewidziec skutków swoich głupich i szkodliwych decyzji to dowód na to, że są za głupi i zamiast uczyc się na żywym organizmie to niech wrócą do szkółó - najlepiej do tej najwoczesniejszej tylko nie ma gwarancji, że się tam czegoś nauczą. W myśl przyslowia: Czego się Jaś nie nauczył to Jan nie będzie umiał. Wstyd, że takim igrorantom powierzyliśmy władzę. Pora to zmienić. Idę na referendum.

Gość (niezweryfikowany)

oczywiście miało: szkół a nie szkółó i najnowocześniejszej. Za literówki przepraszam

Gość (niezweryfikowany)

Poprzedni reportaż TVN24 to był pryszcz w stosunku do tego, który nadali dzisiaj w TVN - Uwaga. Sami ocencie czy taki dyrektor ma prawo niszczyć dobre imię SP3???? Wstyd i hańba.

http://uwaga.tvn.pl/55748,wideo,335538,lepsi_i_gorsi_w_szkolnej_stolowce...

Gość (niezweryfikowany)

Zapraszam na forum TVN. Cała Polska pisze o programie. Wstyd i hańba.

http://uwaga.tvn.pl/forum.html#forum:NCwxMTgsOCwxMTgzODQ1MywtMSwwLDAsZm9...

Gość (niezweryfikowany)

Po obejrzeniu reportażu włosy stanęły mi dęba. Jestem pedagogiem, pracownikiem jednej z warszawskich szkół. Jako pracownik świetlicy chodzę z dziećmi na obiady. W naszej szkole każde dziecko ma taki samo obiad, bez względu kto go opłaca. Obiad jednodaniowy kosztuj 6,5 zł (leniwe, surówka, napój lub kotlet z piersi kurczaka, ziemniaki (gałka), surówka, napój).

Jestem oburzona zachowaniem Pani Dyrektor w Krośnie Odrzańskim. Jestem ciekawa jakie jest tej Pani samopoczucie, z reportażu jak widać jest ono bardzo dobre. Mówienie, że dziecko ma wybór w przypadku obiadu bez względu na status społeczny rodziny to pic na wodę. Wszystko zrobione pod kamerę. Nauczyciele i pracownicy szkoły dostali pewnie informację od Dyrekcji aby nie puszczać przysłowiowej pary z ust. Nie rozumiem samych nauczycieli, którzy dopuścili do takiej sytuacji. 

W całej sytuacji jak zawsze dobro dziecka zostało pominięte. Mam nadzieję, że sytuacja zmieni się w tej szkole.

Anonim (niezweryfikowany)

Czy jesteć z tej Warszawy co leży nad Odrą?

Gość (niezweryfikowany)

To jest  wypowiedż przeniesiona z forum TVN jako komentaż do reportażu o SP3, możesz to sprawdzić klikając na link wyżej podany. Tak więc nie pisz bzdur, że ktoś się podaje za mieszkankę WARSZAWY TYLKO SPRAWDŻ

Dodaj nową odpowiedź

Zawartość pola nie będzie udostępniana publicznie.
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.
  • Adresy internetowe są automatycznie zamieniane w odnośniki, które można kliknąć.
  • Image links with 'rel="lightbox"' in the <a> tag will appear in a Lightbox when clicked on.
  • Możesz zacytować tekst umieszczając go pomiędzy tagami [quote] i [/quote]
  • E-Mail addresses are hidden with reCAPTCHA Mailhide.
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.

Więcej informacji na temat formatowania

CAPTCHA
Wypełnij pole żeby udowodnić, że nie jesteś botem.