Dyrektor CAK
Pani dyro wysłała pismo do ministra, aby pomógł, chłopcy z parkowej sie wku... wili i chyba raczej ją wypie.... dolą.
A szkoda !
Tak chciałem być przy wręczaniu jej wypowiedzenia.
Pani dyro wysłała pismo do ministra, aby pomógł, chłopcy z parkowej sie wku... wili i chyba raczej ją wypie.... dolą.
A szkoda !
Nie bardzo rozumiem. Skoro wysłała list do ministerstwa to musiała mieć jakieś podstawy, dowody. Chwała jej za odwagę.
A Ty skoro tak bardzo czekałeś na jej zwolnienie, to chyba sie doczekasz. A swoją drogą dziwne, jakie rzeczy cieszą innych. Jakie to żałosne...
A szkoda !
Nie bardzo rozumiem. Skoro wysłała list do ministerstwa to musiała mieć jakieś podstawy, dowody. Chwała jej za odwagę.
A Ty skoro tak bardzo czekałeś na jej zwolnienie, to chyba sie doczekasz. A swoją drogą dziwne, jakie rzeczy cieszą innych. Jakie to żałosne...
Słowo "cieszą" jest nieodpowiednie. oDNOSZĘ WRAŻENIE ŻE NIE WIESZ O CO CHODZI - przypomnę zatem, że na początku roku pani dyrektor "w ramach oszczędności " zwolniła dwóch pracowników, by "w ramach oszczędności zatrudnić następną - radnego z klubu pana burmistrza - notabene przewodniczącego komisji budżetu rady miejskiej - czy to był przypadek???
Nadchodzi czas odstawki p. Marty. Sujak na dyrektora C.A.K.
a moze ktos jej kazał ich zwolnic????? Skoro sama ich zatrudniła, wątpie że od tak sobie ich zwolnila.....
Nosił wilk razy kilka, poniosą i wilka.
Chciałabym ,żebyśmy tak w marcu mogli powiedzieć o Kapuście...
Takich kwiatków jest więcej. Jest taka jedna instytucja podległa magistratowi, gdzie są dwie pszczółki nierozłączki. Wazeline wykupiły we wszystkich aptekach,aby podlizać się nowenu człowiekowi magistratu.
Dla uatrakcyjnienia i zabawy, gdzie to jest? Podpowiedź - nie szukaj w dolnym Krośnie.
Ludzie nie bądźcie naiwni, przecież Pani Niemiro nikogo nie zwalniała i nie zatrudniała Sujaka. To były decyzje z góry. Niewiele miała do powiedzenia. Teraz czas na jej zwolnienie więc próbuje się bronić z całych sił. Na wszystkich stanowiskach zaczęła sie SKARPAtiada.
Jak to nie była jej decyzja to niech powie o tym głośno! Proponuje zobaczyć co stało sie ze starosta suleńciskim po takich wyznaniach jednego dyrektora.Pytanie do pani dyrektor czy ktoś pani kazał zwolnić swoich pracowników a zatrudnić innego?
Pani Marta to świetna osoba na to stanowisko, nikogo lepszego nie widzę. Zamek rozkwita przy niej . Świetna organizatorka i gospodarz. ...a szefów każdy ma...........
Pani Marto. Teraz musi Pani iść na całość, głośno mówić o tym, o czym Pani wcześniej mówić nie pozwolono. Może Pani dużo ugrać a co jest najistotniejsze- wyjść z honorem z całej tej brudnej sprawy...
a sama zatrudnila szpeca od sprzedazy matur w zameczku smiechu warte
Czy Komitet Referendalny bedzie miał dostęp do mediów ?
Polecam najnowszy wpis na ten temat na stronie www.antycebula.pl
Kwestia moralności, odpowiedzialności p. Marty to inny temat a i tak poleci.
Polecam wszystkim artykuł w Gazecie Lubuskiej z ubiegłego tygodnia pt " Kulturalny bałagan w mieście. Dzieli nas list wysłany do ministra"
No.no, pani Marta poszła ostro. Teraz albo powie jak było naprawdę z tymi zwolnieniami albo sama wyleci. Zobaczymy, jak się zachowa.
p.Marta jest na chorobowym?
Marta poszła na zwolnienie ? Hmmm.
Marta, powiedz prawdę a może się uratujesz.
Nawet Gubin jej nie pomoże...
Na stronie 5 ostatniego wydania MOST-u jest wzmianka zachwalająca zorganizowania wspólnego kalendarza miejskich imprez przez różne instytucje i zachęca wejścia na stronę internetową www.kalendarz.krosnoodrzanskie.pl - ja osobiście się załamałem , kalendarz świąt można kupić w każdym kiosku i ewentualnie coś tam sobie dopisać, to jest pomylenie pojęć i żarty z poważnych ludzi - jest to moje zdanie, może ktoś myśli inaczej...

no cóż ludzie bronią się różnymi sposobami przed chłopcami z parkowej...powiększy się grono na referendum.