Skip to Content

Kurzępa i Pawłowski sprzedali Krosno Gubinowi

68 odpowiedzi [Ostatni wpis]
Gość

Podobno radni powiatowi Kurzępa i Pawłowski poparli Gubin w odwołaniu krośnieńskiego starosty. Czy to znaczy, że za stołki i partyjne interesy szpital będzie tylko w Gubinie? Jeśli to prawda to osobiście im podziękuję za obronę naszych interesów. Może ktoś to potwerdzić? Co dzieje się w radzie powiatu?

Gość (niezweryfikowany)

Tak to prawda. Obydwoje podpisali się pod wnioskiem o odwołanie zarządu, poleciał też przewodniczący komisji rewizyjnej Kowalski (z Krosna), w-ce przewodniczący rady Barczuk (z Krosna). Jestem zażenowany postawą szczególnie Kurzępy - wierzyłem że gość jest uczciwy ale okazało się inaczej.

wilga (niezweryfikowany)

Pan prof. Jacek Kurzępa to mądry człowiek i z pewnością nie działa na szkodę naszego Krosna. Należałoby porozmawiać z  nim, a nie wątpić w jego zamiary. Tak się rodzi plotka... i wielu to wystarcza, aby rzucać kamieniem, odwrócić się od wartościowego człowieka. Smutne to...

Gość (niezweryfikowany)

Rozmawiać niby o czym , może o tym że chce wbić sie na stołek starosty to jest właśnie smutnie i nie broń mu dupy bo na świecie nie ma uczciwych polityków jak tylko jest okazja to każy rzuci ci się do gardła i głośno mogę powiedzieć KURZĘPA SPRZEDAŁ KROSNO  i tyle by było na temat 

wilga (niezweryfikowany)

Gość wrote:

Rozmawiać niby o czym , może o tym że chce wbić sie na stołek starosty to jest właśnie smutnie i nie broń mu dupy bo na świecie nie ma uczciwych polityków jak tylko jest okazja to każy rzuci ci się do gardła i głośno mogę powiedzieć KURZĘPA SPRZEDAŁ KROSNO  i tyle by było na temat 

Nie jestem niczyim adwokatem, ale wiem co piszę. Pan Kurzepa jest naukowcem i nie chce się "wbić na stołek starosty"! Wg mnie szkoda, bo byłby najodpowiedniejszym człowiekiem. Nie masz "Gościu" pojęcia, bo nie dowiesz sie tego z ogólnych mediów, które mają zakaz publikacji o osobach które myślą inaczej niż nasza "jedynie słuszna"partia nakazuje, a za leniwy jesteś, żeby dotrzeć do źródeł, więc nie siej zamętu proszę.

Gość (niezweryfikowany)

Tak to prawda. Będzie wspaniale, zlikwidujemy PiS ,moherów,Rydzyka ,kiboli, internautów ,emerytów, szkoły ,służbę zdrowia ,opanujemy lokalną samorządność,   później,, liczy się tu i teraz'' powtarzane tysiąckrotnie .  a teraz ,  musimy przedłużyć wiek emerytalny do70 lat ponieważ ludzie żyją do 100 lat . I głupiec uwierzył.  Tylko goście u was z przewidywaniem przyszłości tak jak z pamięcią o przeszłości ,tak bez przesady do jednego dnia . ale zawsze dyżurny śpioch się w porę obudzi  i sklei ze śliny parę słów w rodzaju    /jestem zażenowany postawą szczególnie..i tu można umieścic imię każdego uczciwego/ ,  czas się budzić nadchodzą zmiany , niejednej nocy nie prześpicie, ale to już po waszej myśli nie zadziała , a to dlatego że micha pusta u każdego .

Gość (niezweryfikowany)

Osobiście jestem bardzo rad że w końcu , normalność zwyciężyła i panowie Kurzępa i Pawłowski    / i nie tylko bo  były panie ,jak się wypowiadasz  ćmoku to pisz prawdę a nie półprawdy/      w końcu odwołali panów  profesorów  p.Barczuka i p.Kowalskiego  ze stanowisk ,jest jeszcze jeden profesor, jego imię niech pozostanie nieznane który harcuje w gminie Dąbie , zamyka szkoły , biblioteki , oczywiście z za kurtyny,pozbawia immunitetu radnych powiatowych , takie to on ma długie ręce , więc dobra rada ,nie żałujmy profesorów niech się zajmują swoimi biznesami a nie nami  , konflikt interesów drodzy forumowicze . Ażeby przepędzić tych Hunów i Wandali potrzebne jest porozumienie ludzi dobrej woli niezaleznie od opcji politycznych .Pozdrawiam!

Gość (niezweryfikowany)

Sorry ale nie ma takiego czegoś jak immunitete radnego powiatowego. Jak ktoś chce mieć immunitet, to do sejmu albo dyplomacji..,..

Gość (niezweryfikowany)

No niestety Pan Kurzypa okazał się  „chorągiewką polityczną” układa się tam, gdzie wiatr „władza ponad wszystko” zawieje. 

Pan Kurzępa stracił moje i mam nadzieje mieszkanców poparcie!

wilga (niezweryfikowany)

Gość wrote:

No niestety Pan Kurzypa okazał się  „chorągiewką polityczną” układa się tam, gdzie wiatr „władza ponad wszystko” zawieje. 

Pan Kurzępa stracił moje i mam nadzieje mieszkanców poparcie!

I tu się mylisz szanowny "Gościu", bo zyskał w moich oczach i moich sasiadów, a więc pisz w imieniu swoim ew. kilku osób. Pan Prof. Jacek Kurzępa to naukowiec a nie karierowicz. Chce tylko zrobić coś dobrego dla naszego powiatu w miarę swoich możliwości. A Ty "Gościu" nie podważaj czyjegoś autorytetu, tylko dowiedz się jaka jest prawda.

Gość (niezweryfikowany)

A ja myślę, że Kurzępa wie co robi !!

Gość (niezweryfikowany)

Tak! Z pewnością wie. Wie jak namiesczać by pozyskać posadkę dla siebie i swoich kumpli z PIS-u. Jeśli plotki o stanowisku dla Rochmińskiego okażą się prawdą to chyba zwymiotuje. Na pewno też dam sobie spokój z wyborami, bo kogo nie wybierzemy to i tak nas oszuka.

Gość (niezweryfikowany)

Ten kraj jest chory.

Gość (niezweryfikowany)

Kurzępa jako jedyny z tej całej świty walczy o szpital i w przeciwieństwie do PO nie ma partyjnych interesów bo sam jest w radzie ze swojej formacji 

więc ktoś tutaj próbuje ostro mącić pewnie szczypiory bo jakby jeszcze przed gminny referendum coś się zmieniło przy staroście to szczypiorowy guru nie będzie miał opcji pójścia na układ żeby wskoczyć tam na stołek 

Gość (niezweryfikowany)

Jest sam ze swojej formacji więc układa się z SLD i radnymi z Gubina, wystawiając naszych radnych z Krosna.

A jak walczy o szpital - pytam się! Jakieś konkretne przykłady jego heroicznej batalii?

Gość (niezweryfikowany)

A jak walczą radni PO ?

Gość (niezweryfikowany)

spokojnie nikt nikogo nie wystawił ktoś tu próbuje siać czarny PR

a sytuacja jest faktycznie ciężka, gdy nie wiadomo czy szpital w ogóle przetrwa gdziekolwiek by nie był 

i tu jest pole do popisu dla krzykaczy, którzy założyli ten wątek:

co robiła rada w poprzedniej kadencji, że jesteśmy teraz w czarnej...?

Gość (niezweryfikowany)

jak nie przetrwa? Gdby funkcjonował tak od początku zacząłby już przynosić zyski. Nie wierzysz idz zobacz  jak obecnie wygląda szpital W innym poście przeczytaj wpis kobiety, która rodziła w krośnieńskim szpitalu.

Gość (niezweryfikowany)

jak nie przetrwa? Gdby funkcjonował tak od początku zacząłby już przynosić zyski. Nie wierzysz idz zobacz  jak obecnie wygląda szpital W innym poście przeczytaj wpis kobiety, która rodziła w krośnieńskim szpitalu.

Gość (niezweryfikowany)

A czym różni się „czarny PR od czarnej…” jak piszesz? Fakt jest faktem. Profesor i Robert ulegli „czarowi” Świtalskiego z Gubina. Obietnice robią swoje. Dziwi mnie tylko postawa naszego naukowca. Byłem przekonany że nigdy nie da się wciągnąć w takie gierki. Polityka z każdego zrobi  to zwierzątko co go muzułmanie nie jedzą.

Gość (niezweryfikowany)

Wstyd mi za takich radnych. Kłamstwa, knowania, kupczenie. Z takim podejściem mogą się z powodzeniem wystawiać na allegro.

Gość (niezweryfikowany)

Pan Jacek Kurzępa stracił całkowicie swój autorytet.

Jaki Pan taki kram.

Gość (niezweryfikowany)

Już bojówki szczypiorów robią zamęt, odwracają kota ogonem, wszędzie widzą winnych tylko nie u siebie. Dziadostwo.

Gość (niezweryfikowany)

Gość wrote:

Już bojówki szczypiorów robią zamęt, odwracają kota ogonem, wszędzie widzą winnych tylko nie u siebie. Dziadostwo.

Co znaczy obracają kota ogonem? Może jakieś konkrety? Co do szczypioru to owszem lubię ale w jajecznicy.

Gość (niezweryfikowany)

Już niedługo zmiana dowodów i tablic rejestracyjnych samochodów. Zamiast FKR będzie FGU.

Gość (niezweryfikowany)

trzeba sobie zadać jedno proste pytanie kto głosował w poprzedniej kadencji za prywatyzacją szpitala bo to od tego się wszytko zaczęło wcześniej przecież szpital był w Krośnie ? 

Gość (niezweryfikowany)

Jak widać w polityce nie ma miejsca na ideologię, pan Jacek – tudzież wieczny przyjaciel mieszkańców Krosna- nie zasłużył na nasz głos w wyborach parlamentarnych i w chwili obecnej dał Pan temu dowód. Zawsze uważałem, że facet mimo iż jest przedstawicielem bardzo paskudnego ugrupowania politycznego, wie czego chce , wie czego chcą mieszkańcy powiatu, a tu jak zwykle, oby szarpnąć stołek.
Panie Jacku, co się stało, czyżby Pan zatracił się w tym politycznym bezładnym pędzie ???
Rozumiem , jako Pański dotychczasowy zwolennik, że nabrał pan ochoty na władzę, ale nie za wszelką cenę.
Na forach dotyczących Krosna Odrzańskiego, bardzo pięknym i ujmującym językiem pisze Pan o potrzebach negocjacji, rozmów i zdrowego rozsądku, zwłaszcza w sferze instytucji budżetowych (mam na myśli Pańskie stanowisko w sprawie szkół w gminie Krosno) , a tymczasem gryzie Pan po kostkach swoich.
Cóż do tej pory uczynił Pan w sprawie szpitala, który teraz daje Panu okazję do błyśnięcia ? odpowiedź prostą jest – nic! Żal było układu , stołka i drobnych diety radnego, na piwo i paliwo. Lecz w obliczu referendum trzeba iści z wiatrem. Nie tędy droga Panie profesorze. Żal tylko, że człowiek taki jak Pan, dał się omamić w tym rozgardiaszu politycznych przepychanek. Jak widać nie chodzi o dobro ludzi, jak widać nawet Panu brak zdrowego rozsądku. Szkoda, ale mam nadzieję, że Pan nikogo więcej nie wkręci w swoje niemożliwe do spełnienia wizje.

Gość (niezweryfikowany)

aby posprzątać tą stajnie Augiasza jaką jest Krosno ,to pan Kurzępa musiałby skierować na nią koryto Odry i ja bym sie wkręcił w to by spełnić swoje wizje ,potrzeba nam Herosów a nie niedokształconych szczypiorów.

Gość (niezweryfikowany)

Pawłowski - starosta, Świtalski - wicestarosta, Rochmiński - Sekretarz.

Pracownicy starostwa już mają pozamiatane, a my razem z nimi. Jeśli ta wizja się speełni to Kurzępa nie ma po co w krośnie się pojawiać.

Gość (niezweryfikowany)

te wiadomości są jak ze złego snu

G O Ś Ć (niezweryfikowany)

coraz bliżej do referendum ,i coraz bliżej do oskarżenia pana Jacka o spowodowanie wszelkich plag egipskich które spadły i jeszcze spadną na Krosno.

Dodaj nową odpowiedź

Zawartość pola nie będzie udostępniana publicznie.
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.
  • Adresy internetowe są automatycznie zamieniane w odnośniki, które można kliknąć.
  • Image links with 'rel="lightbox"' in the <a> tag will appear in a Lightbox when clicked on.
  • Możesz zacytować tekst umieszczając go pomiędzy tagami [quote] i [/quote]
  • E-Mail addresses are hidden with reCAPTCHA Mailhide.
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.

Więcej informacji na temat formatowania

CAPTCHA
Wypełnij pole żeby udowodnić, że nie jesteś botem.