Manipulacja Krośnieńskimi wydarzeniami
Niesamowite jak bardzo zmanipulowano krośnieńskie wydarzenia. Informacje z sesji zostały przedstawione wybiurczo, faworyzując obecne władze natomiast opozycje przedstawiono w czarnych barwach. A główną rolę odegrała? nikt inny jak szwagierka burmistrza, która została dyrektorką szkoły za jego kadencji!!!!! W materiale przekazano tylko te informacje które w najjaśniejszym świetle przedstawiają obecne władze. Zero obiektywizmu, zero profesjonalizmu. To jest manipulowanie opinią publiczną(moim zdaniem). Jak można jednym zarzucać brak obiektywizmu a samemu w tym zakresie osiągać mistrzostwo.
Całe nagrania z wszystkich sesji znajdziecie na http://tv.krosnoodrz.pl/ Polecam Inne spojreznie na gmine..
no ludzie na mieście już się dawno połapali nawet na ulicy słychać, że używają określenia białoruskie wydarzenia tygodnia
czemu w naszej tv nie było informacji o wszystkich podwyżkach?
nie tylko tych informacji nie było...
Kolejny odcinek Krośnieńskich wydarzeń gdzie kamera nie odstępuje chlebodawcy ale najlepszy był reportaż o referendum a właściwie ja to odebrałem jak namawianie ludzi żeby nie poszli na referendum. KW są bardzo subiektywne i upolitycznione
Dziwne, że o to, czy pójdzie na referendum spytano ojca radnego K.F. . Napewno ojciec pójdzie na referendum w sprawie odwołania m.in. swojego syna, który dzięki temu straci paręset złotych miesięcznie. Jak znam zycie to z jego oświadczenia majatkowego będzie wynikało, że dieta jest jego jedynym źródłem dochodu bo działalność przynosi straty.
żartujesz ojca radnego spytali? buahahahah cóż za obiektywność telewizji :)
nie wiadomo czy się śmiać czy płakać :)
przestańcie Panowie i Panie- póki telewizja będzię finansowana z UM to wiadomo jak będzie. Zapomnieliście jak to było za poprzednika -Żenada!!!!!!!!!!!!! - tylko A. Chin + osiecznica+wioski - czarnow+wężyska - , a teraz można coś ciekawego zobaczyć- to wogóle przypomina wiadomości informacyjne - włączcie TVP3 Gorzów WLKP - niewiele to odbiega formą jak na takie zasoby osobowe
Tak, ale obecni obiecali że będzie inaczej a jest jeszcze gorzej.Jeśli pokazywanie włodarzy przez cały serwis i ustawione wywiady z burmistrzem to coś ciekawego to współczuję.
Jestem tylko ciekawy, czy uczestnicy sondy w sprawie referendum też dostali wcześniej pytania od redaktora, żeby mieli czas się przygotować tak jak b. M.C., Czy ktos zauważył, że w czasie wywiadów b. M.C. przerzuca kartki z przygotowanymi materiałami, których ułożenie jest zgodnie kolejnością zadawanych przez redaktora pytań?
Duzo lepiej słuch mi się rzeczowych pytań i rzeczowych odpowiedzi,niź wypowiedzi poprzednika (Pana Ch.).Tego nie dawało się słuchać,to był bełkot
MAnipulacja? to malo powiedziane ! mam nadzieje ze krajowa rada etyki dziennikarskiej zdazy zajac sie tym jeszcze przed REFERENDUM !
Może i Pan Chinalski popełnił trochę błędów podczas sprwowania przez siebie władzy, ale miasto jak on i sam było doceniane. Przecież te wszystkie nagrody, certyfikaty i wyróżnienia nie brały się z nic nie robienia !!

A to akurat prawda. W minioną sobotę spotkaliśmy się w gronie przyjaciół i ogladalismy nagraną sesję od A do Z. Wszystko wyglada zupełnie inaczej niż w materiale zmontowanym przez krośnieńską tv. Miechowicz wciąż atakował kamerzystów, kpił, że będzie teraz mozna obejrzeć całą Radę a nie jej fragmenty ( zapomniał wół , jak na drugiej Radzie obecnej kadencji sam osobiście obiecał wszystkim mieszkańcom Krosna, że odtąd będą oglądali całe Rady a teraz co ?) Radny Śnieżek udowodnił Garnkowi, że mówi nieprawdę odnośnie wydarzeń w szkole podczas kręcenia mareriału przez TVN, udowodnił, że rację ma on a nie dyrektorka Szkoły Nr2, która niby stoi na straży dobra dzieci, hahahaha. Telewizja nie pokazała, że były wręczane odznaczenia od Prezydenta !!!! A nie pokazała dlatego, żeby nie robić reklamy radnemu Grycanowi czy byłemu zastępcy Burmistrza Glasowi. Normalnie KABARET ! Wiadomości przekazywane mieszkańcom są niepełne, zmanipulowane, a sprawy ukazane w taki sposób, żeby opozycje ukazać w jak najgorszym świetle.
A wszystko to się odbywa za nasze publiczne pieniądze ! W ramach tzw promocji :-(((