Oddzial Położniczy w Krosnie
Witam. , bylam zobaczyc Porodówke i Oddzial Pol- gin... wrócil do nas po latach., jest w tym samym miejscu co kiedys, ale warunki napewno lepsze niż w Gubinie........... male sale dla mam po porodzie. ,sa 2- osobowe, przy kazdej łazienki, cieplusio. jest tez ciepla woda... w Gubinie nie bylo jej czesto..... blisko Odzial Noworodkowy ...... personel mily. znajome twarze. Położna pokazała mi Oddzial i Porodówki, sa 2 sale... nie za duze,,, ale wygladaja czysto i przytulnie.Dowiedziałam sie tez , ze od pewnego czasu jest w Krosnie SZkoła Rodzenia,, Genesis... jest prywatna, ale cena kursu jest dostepna, bo tylko 120zl.. za cały kurs , ktory trwa miesiac.. prowadza ja polozne ktore pracuja w Oddziale..... super.......... nareszccie cos ..dla PRZYSZLYCH MAM.... pozdrawiam
,,,, slyszalam, ze ciezarne z Gubina, nie chca rodzic w Krosnie,,,,,,,,,,,,
a jak kobiety z Krosna musiały jeżdzić rodzić do Gubina ,to nikt ich nie pytał czy chcą to robić.
duda i jasiu...olaboga piekła ni ma
Witam serdecznie!
Jestem przyszłą mamą i za dwa miesiące będę rodzić. Chciałabym zapoznać się z opiniami na temat porodówki w Krośnie. Jaka kadra lekarzy? Pełne nazwiska? Nie znam lekarzy z Krosna. Jest to moja pierwsza ciąża. Wszelkie informacje byłyby wskazane. Może któraś mama już rodziła w Krośnie i podzieli się opiniami?
Chciałam rodzić w Zielonej Górze, ale może lepiej w Krośnie bo na miejscu?
Czy jest możliwość porodu rodzinnego? W wodzie?
słyszałem że statystyka porodów w Krośnie będzie o wiele większa niż w Gubinie i szpital powoli wyjdzie na swoje.
Witam!
Tak jak poprzedniczka byłam zobaczyć oddział położniczy w Krośnie. OD RAZU ZAZNACZAM, ŻE NIE JESTEM ŻADNĄ POŁOŻNĄ Z TEGO SZPITALA!!! Niedługo będę rodzić, miałam zamiar pojechac do Zielonej Góry, ale słyszałam już dużo dobrego o odziale w Krosnie od koleżanek, więc postanowiłam to sprawdzić osobiście.
Panie położne bardzo miłe i sympatyczne, można im zadać każde pytanie, odpowiadają bez problemu. Oddział czysty i ciepły. Sale są dwuosobowe, wyremontowane. Widziałam jak poprzedniczka sale porodowe, są dwie. Wszystko czyste i przytulne. Na wyposażeniu są piłki, drabinki i worek sako.
Obok sali porodowej jest jedno pomieszczenie dla noworodków, mają tam dwa inkubatory. Cały czas jest na oddziale pediatra. Lekarzy dyżurnych jest dużo, nie zapamiętałam nazwisk wszystkich: dr Kuwka, Cebula i wielu, których nie znam.
Szpital ma nawet własną SZKOŁĘ RODZENIA i jest DARMOWA!!! Bo w Krośnie jest jeszcze szkoła rodzenia GENESIS, ale prywatna i trzeba zapłacić. Mam zamiar zapisać się do tej przyszpitalnej.
Już w samym miesiącu lutym odebrano 29 porodów!!! Uważam, że na tak mały szpital to dość spora ilość. Przy porodzie może być osoba towarzysząca.
Pytałam się o to co jest potrzebne przyszłej mamie na pobyt w szpitalu, a miła Pani położna stwierdziła, że najważniejszy jest uśmiech.
Podsumowując jestem mile zaskoczona porodówką w Krośnie i nie wykluczam, że będę tutaj rodzić. Polecam wszystkim dziewczynom obejrzenie porodówki, będzie mniejszy stres przed porodem.
Witam,, a gdzie miesci sie ta darmowa SZkoła rodzenia,,, bo nie ma informacji , przy Oddziale, i skad wiesz ze bylo już tyle porodow,,,,,,,,,,,,, hm
Wiem bo pytałam się położnej ile dzieci już się urodziło w Krośnie i podały mi właśnie taką ilość porodów.
Na tablicy ogłoszeń na oddziale jest informacja o szkole rodzenia przyszpitalnej. Prowadzi ją położna, która tam pracuje Pani Iwona Pietsch. Wiem, że ma dzisiaj być (czwartek) w szpitalu. Na tablicy jest jej numer telefonu, mam zamiar się z nią skontaktować. Panie położne mówiły, że szkoła działa już teoretycznie, ale praktycznie to jeszcze nie ma wydzielonego swojego pomieszczenia i zajęcia odbywają się, czy będą się odbywać w jaimś gabinecie.
Proponuję przejść się na krośnieńską porodówkę i o wszystko popytać, zobaczyć.Naprawdę warto.
,,,,,,, Witam,,, co do kadry, to lekarze sa zGubina ,dochadza dyzuranci z Krosna. Personel w Odziale Noworotkowym z Gubina,,, Polozne sa i z Gubina i z Krosna. , maja doswiadczenie i to chyba sie liczy. pozdrawiam.
... jestem w 7 miesiacu w ciązy,,, mam zamiar rodzic z męzem,,,, czy taki porod jest mozliwy w Krosnie.... i czy za niego sie placi..... prosze informacjie.........

fajna autopromocja pani od szkoły rodzenia dobrze że cennik podała :)))