Skip to Content

SP 3 w Krośnie Odrzańskim w TVN - żal tylko dzieci! A dyrektorka to szkoda słów!

12 odpowiedzi [Ostatni wpis]
Gość

To co pokazał TVN mozna podsumować tylko słowem skandal! Ktoś za to powinien stracić stołek burmistrz,jego zastępca  , naczelnik oświaty, dyrektor szkoły?  Według mnie wszyscy!Skandal!

http://uwaga.tvn.pl/55748,wideo,335538,lepsi_i_gorsi_w_szkolnej_stolowce,lepsi_i_gorsi_w_szkolnej_stolowce,reportaz.html

Gość (niezweryfikowany)

Zapraszam na forum TVN. Cała Polska komentuje. Wstyd i hańba.

http://uwaga.tvn.pl/forum.html#forum:NCwxMTgsOCwxMTgzODQ1MywtMSwwLDAsZm9...

Gość (niezweryfikowany)

Gość wrote:

Zapraszam na forum TVN. Cała Polska komentuje. Wstyd i hańba.

http://uwaga.tvn.pl/forum.html#forum:NCwxMTgsOCwxMTgzODQ1MywtMSwwLDAsZm9...

ludzie nie pozostawiają na nich suchej nitki 

Gość (niezweryfikowany)

Taki człowiek nie ma prawa mienić się dyrektorem i pedagogiem. W szkole też kłamie i wmawia nauczycielom, że jadłospis jest jednolity i dzieci wybierają posiłki. To bzdura. Do ostatniego dnia przed feriami tak było. Nauczyciele nie pozwólcie by ktoś tak mierny was za nos wodził. Gdzie jest kurator???? Może teraz zauważy kto wygrał ten "uczciwy" konkurs na dyrektora??? Koleżanka burmistrza, której trzeba było się zrewanżować za kampanię. Wstyd, wstyd i jescze raz wstyd.

Gość (niezweryfikowany)

Po obejrzeniu reportażu włosy stanęły mi dęba. Jestem pedagogiem, pracownikiem jednej z warszawskich szkół. Jako pracownik świetlicy chodzę z dziećmi na obiady. W naszej szkole każde dziecko ma taki samo obiad, bez względu kto go opłaca. Obiad jednodaniowy kosztuj 6,5 zł (leniwe, surówka, napój lub kotlet z piersi kurczaka, ziemniaki (gałka), surówka, napój).

Jestem oburzona zachowaniem Pani Dyrektor w Krośnie Odrzańskim. Jestem ciekawa jakie jest tej Pani samopoczucie, z reportażu jak widać jest ono bardzo dobre. Mówienie, że dziecko ma wybór w przypadku obiadu bez względu na status społeczny rodziny to pic na wodę. Wszystko zrobione pod kamerę. Nauczyciele i pracownicy szkoły dostali pewnie informację od Dyrekcji aby nie puszczać przysłowiowej pary z ust. Nie rozumiem samych nauczycieli, którzy dopuścili do takiej sytuacji. 

W całej sytuacji jak zawsze dobro dziecka zostało pominięte. Mam nadzieję, że sytuacja zmieni się w tej szkole.

Anonim (niezweryfikowany)

Pewnie mieszkasz w tej Warszawce nad Odrą i należysz do szczególnie aktywnych inaczej

Gość (niezweryfikowany)

co za baba

Gość (niezweryfikowany)

żeby tak w żywe oczy... 

Gość (niezweryfikowany)

Przecież chcieliscie aby rządziła PO i Cebula.

Anatol (niezweryfikowany)

Myślałem, że nic nie jest w stanie mnie już zdziwić, a tu proszę.Wracam do ćwiczeń stania na głowie i klaskanie nogami.Telewizja jest the best. Dobrze, że jest, bo inaczej miejcie nas wszyscy święci w swojej opiece.

Gość (niezweryfikowany)

OOO ! Anatol :-) Brawo za postawę :-) 

Gdzie i kiedy bedę mogła obejrzeć popisy ?;-)

Anatol (niezweryfikowany)

Gość wrote:

OOO ! Anatol :-) Brawo za postawę :-) 

Gdzie i kiedy bedę mogła obejrzeć popisy ?;-)

No i tu mnie masz. Chciałem wrzucić moje klaskanie nogami w przypadku pomyślnego referendum o odwołania rady miasta i burmistrza (jeden "klask" za każdy miesiąc panowania nowej władzy) na yuo tube. No i mnie dopadła polityka - moja Pani stwierdziła, że błazenadę mogę sobie uskuteczniać jak zostane osobą publiczną. A jak to zrobię to ominie mnie kilka fajnych rzeczy z jej udziałem. Co te kobiety robią z chłopów?? A kumple podpuszczają aż miło, tym bardziej, że też próbują tego klaskania. Więc muszą zważyć za i przeciw - normalnie nasz polityczny grajdołek. I tak stanę się chyba politycznym zakładnikiem swojego pomysłu. RATUNKUUUUUU, ale słowo padło. Stanie i klaskanie musi być. A o formie przekazu, lub pokazu jeszcze poinformuję.

Aleocochodzi (niezweryfikowany)

Własnie obejrzałem. Po wyemitowaniu tego programu dopiero teraz dziecaki zaczną sobie wytykać, od biedaków i tym podobnych epitetów. Ale tak sądzę, że jak mudurki nie zlikwidowały "rewii mody" wsrod uczniow tak i "jednakowy jadłospis" nie zaradzi temu podziałowi bo i tak uczniowe sie znają i każdy jak chce to sie dowie kto jak ma w domu. A, że do tego wszytkiego dorzucają się jeszce dorośli to juz inny problem mentalności. No i ta "WIELKA" polityka w małym Krośnie to musi robić wrażenie... niestety negatywne. Podrawiam.

Dodaj nową odpowiedź

Zawartość pola nie będzie udostępniana publicznie.
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.
  • Adresy internetowe są automatycznie zamieniane w odnośniki, które można kliknąć.
  • Image links with 'rel="lightbox"' in the <a> tag will appear in a Lightbox when clicked on.
  • Możesz zacytować tekst umieszczając go pomiędzy tagami [quote] i [/quote]
  • E-Mail addresses are hidden with reCAPTCHA Mailhide.
  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.

Więcej informacji na temat formatowania

CAPTCHA
Wypełnij pole żeby udowodnić, że nie jesteś botem.